top of page
Obrázek autoraZpravodaj Občasník

Záhada Kerčského mostu vyřešena: Nechal ho zničit sám Vladimír Putin

Záhada vyřešena! Kerčský most zničil sám Vladimír Putin. Asi vás zajímá, proč něco takového udělal. Na to se naši reportéři zeptali očitého svědka prezidenta ČR Miloše Zemana, který se v době výbuchu plavil poblíž mostu na svém člunu.


„Zrovna jsem si užíval pohodu své klidné dovolené u Černého moře, když najednou slyším ránu. Podíval jsem se proto, co se děje a vidím Kerčský most ležet v troskách,” povídá Miloš Zeman. „Co však bylo velice zvláštní, že na jeho konci stál Vladimír Putin a vysmíval se vojákům na druhé straně."


Naši reportéři se proto domnívají, že Vladimír Putin odhalil útěky vojáků z Ukrajiny zpět do Ruska a rozhodl se jim tímto zamezit. Nápad to byl velice chytrý a zabil tím 2 mouchy jednou ranou: zamezil útěku vojáků z bojiště přes Krym zpět do Ruska a získal tím záminku, proč zahájit raketový útok na velká Ukrajinská města. Řekl, že se tím jenom mstí Ukrajině za zničení onoho mostu. Jenže skutečnost byla nejspíš jiná.


Miloš Zeman u Kerčského mostu:


Nejsme si však jistí, jestli je výpověď prezidenta ČR úplně důvěryhodná. To, co nám řekl, je sice velice pravděpodobná možnost, ale krátce po rozhovoru bylo na jeho člunu nalezeno velké množství prázdných láhví od Becherovky.

56 zobrazení2 komentáře

2 Comments


Jan Kolčák
Jan Kolčák
Oct 18, 2022

Pan Zeman je asi na rehabilitační dovolené, poté co si užil pár dní v nemocnici, ne?

Like
Replying to

Ano, jeho výlet na Ukrajinu byl skutečně součástí rehabilitační dovolené. Bohužel opět skončil v nemocnici, jelikož zapomněl, že se nachází u pobřeží Ruska a dal dost hlasitým způsobem najevo, co si o výbuchu mostu myslí

Like
bottom of page