top of page
Obrázek autoraZpravodaj Občasník

Rusko se na Ukrajině nezastaví: Má zálusk také na Aljašku!

Aktualizováno: 5. 11. 2022

Moskva (Ruská Federace) –  Kdo by to čekal: Rusko se na Ukrajině nezastaví! Naši reportéři tajně vyslechli jednání prezidenta Ruské federace Vladimira Putina o probíhajících bojích na Ukrajině. Co zajímavého naši reportéři zjistili se dozvíte v tomto článku:

„Boje, které dnes a denně vidíme mají katastrofické následky pro obě strany.  Zatímco ekonomika Ruska i Ukrajiny pomalu kolabuje, tak denně umírají desítky lidí. Škody způsobené válkou připravují jak Ukrajinu, tak Rusko o miliardy,” řekl jeden z našich reportérů. Jeho jméno však musí být s ohledem na GDPR utajeno. „A nejspíš nebudou poslední.”


„Aljašku Rusko v roce 1867 prodalo USA a to za pouhých 7,2 milionů dolarů, neboli 5 amerických centů za hektar. V přepočtu do dnešních dnů to činí přibližně 145 milionů dolarů. USA pak na Aljašce vydělala nemalé jmění díky nálezu velkého množství zlata, zemního plynu a ropy. To je nejspíš hlavní důvod, proč Rusko chce získat Aljašku zpět,” nám sdělil ten, jehož jméno nesmíme vyslovit.



Další z důvodú mohou být také pro Rusko nepříjemné včerejší události. „To co jsme včera viděli, byla největší noční můra Vladimíra Putina. Jedna z možností tím pádem je, že se chce Rusko za včerejší události na USA pomstít.


„Rusko plánuje zahájit útok na Aljašku  24. 2. 2023. Nevíme, proč si vybrali zrovna tohle datum, ale nejspíš se jedná o pouhou náhodu,” uvažuje další z našich reportérů. „Naší povinností bylo samozřejmě ihned informovat USA a to pokud možno tajně.” To potvrzují také slova amerického prezidenta Joea Bidena: „Za pobřežím Kamčatky čeká Rusko nemalé překvapení.”


Naši reportéři se dále dozvěděli, že Rusko si získalo spojence: Mezi nimi se vyzdvihují hlavně Japonsko a Čínská lidová republika. Čína již od doby své industrializace nemá zrovna nejlepší vztahy s Amerikou. Japonská rivalita s USA sahá až do dob druhé světové války, konkrétně do doby marného pokusu Japonců, dobýt Havaj a Aleuty. "Kdybychom věděli, že tam je ropa, tak bychom se s armádou na havajské pláže vůbec nehrnuli!", nám řekl kupříkladu bývalý generál z 2. světové války, jehož jméno také nesmíme uvádět.


V tomto konfliktu překvapivějšího spojence, než Ukrajinu, by však pravděpodobně nikdo nečekal: Rusko vyhlásilo na Ukrajině referendum, zda se ukrajinští vojáci mají při této "speciální vojenské operaci" zařadit do ruských řad. Referendum skončilo podle ruské zpravodajské agentury se 199,99999999999% hlasy pro a 0,00000000001% proti. Jediný, kdo nesouhlasil s vojensou podporou Ruska, byl 36-letý Novladim Irputin, který však den po zveřejnění referenda tragicky zahynul poté, co nešťastnou náhodou spadl z balkónu svého bytu v sedmnáctém patře přímo před buldozér s ozubenými pásy.


„Samozřejmě se všichni občané Ukrajiny rozhodli naprosto svobodně pod podmínkou, že když se speciální vojenská operace povede, vrátíme jim veškeré okupované území včetně Krymu," řekl Vladimír Putin. „Mě se dá věřit, já svoje sliby vždycky plním!"


Naš redaktorský tým na základě insiderských informací z Ruska a USA (ke kterým naši reportéři samozřejmě mají neomezený přístup) sestavil schéma útoku na Aljašku. Sami se podívejte a podělte se o svůj názor o něco níže:

Překvapení pro Rusko, či USA? - momentální stav

Jaký máte názor na ruskou ofenzívu na Aljašce?

  • Majitel toho krámku s párkem v rohlíku astronomicky zbohatne

  • Rusko a jeho spojenci vyhrají a rozdělí se o Aljašku

  • USA a Kanada vyhrají a šábnou se o Rusko, Čínu a Japonsko

  • Všichni se smíří a zajdou si na párek v rohlíku



44 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page