top of page
Obrázek autoraZpravodaj Občasník

Vánoce nebudou! Ježíšek zastaven na hranici Izraele s Palestinou:

Aktualizováno: 8. 3.

Jeruzalém (Izrael): Válka Izraele s Palestinou trvá už přes 2 měsíce a má pro tamější obyvatele nemalé následky. Nikoho ovšem ani ve snu nenapadlo, že by mohla celosvětově ohrozit Vánoce!


Ježíšek byl během včerejšího rána spatřen naším reportérem (který shodou náhod zrovna přeprodával ruské zbraně) poblíž svého domu na kopci Golgota. Téhož dne bylo ve 13:34 (respektive ve 12:34 SEČ) izraelskou armádou na hranicích zastaveno podivné batole, které se podle svědků pokoušelo o útěk přes hranice. Toto podivné individuum bylo na místě zadrženo a následně zatčeno.


„Země se nachází ve válečném stavu, proto nemůžeme přes hranice pustit nikoho bez speciálního povolení vydaného státem. A tohle batole se nám svým povolením odmítalo prokázat,” řekl podplukovník ***** *******, jehož jméno zde nesmíme uvést. „Výmluvy, že mu ho sežral pes na nás prostě neplatí. A i když by to byla pravda, nemůžeme přece malé mimino jenom tak samotné pustit přes hranice!” rozčiluje se podplukovník ***** *******, během čehož mu jeho věrný pes pojídá osobní doklady. „A to se nám ten malý spratek ještě pokoušel lhát, že mu je už přes 2 000 let!”


Buldok podplukovníka ***** *******, který sežral jeho osobní doklady a další důležité dokumenty. Tento pes během noci ze včerejška na dnešek za neobjasněných okolností záhadně zmizel.


Ježíškovi bohužel také neprospěl fakt, že měl u sebe spoustu podivně zabalených balíčků. Během včerejšího večera byl kvůli nim obviněn za neproclení obsahu tajemných krabic a pašeráctví, za což mu hrozí trest několika let za mřížemi.


To by nebyl až takový problém, v podobných situacích za Ježíška víc než ochotně zaskočí Santa Claus (třeba když byl před pár lety kvůli pandemii v karanténě). Letos ovšem ani on nepomůže. Podle dat zpravodajského serveru Sputnik News s odvoláním na ruské zpravodajství Правда.Ру (Pravda.ru), které odkazuje na ruskou rozvědku GRU, bylo během minulého týdne Santovo létající sobí spřežení sestřeleno nad Afghánistánem, neznámo jestli Tálibánem nebo revolucionáři.


Santa Claus byl během minulého týdne sestřelen nad Afghánistánem


Podobné problémy má také Děda Mráz. Ten má pro změnu zakázaný vstup do EU kvůli podezření ze spolupráce s Vladimírem Putinem. Největší smůlu ovšem měla Befana, kterou církev obvinila za čarodějnictví a následně jí nechala 6. července upálit na hranici. Nutno ovšem podotknout, že poprvé v dějinách upálili opravdovou čarodějnici a ne nevinnou oběť. Poslední nadějí se tak stávají švédští Vánoční skřítci.

61 zobrazení3 komentáře

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

3 Comments


kmalenovsky
Dec 19, 2023

A protože k Vánocům neodmyslitelně v Čechách patří koledy , - posílám jednu do Germánie ____ --------- Přišel jednou anděl

na vánoční trh.

Když tu scénu viděl,

málem z toho vrh.

Nacamraný cizinci a drahý kaštany.

Když to viděl , - anděl byl dost naštvaný.

Stál tam celý bílý,

velká křídla měl.

Nikdo si ho nevšímal,

páč každej svařák chtěl.

Vzpomínal jak - Ježíšek nahý na seně sám spal,

sledujíc obézního Němce , jak cukrovím se cpal. ------- Ten anděl nebeský na Zem sestoupil

a že všude byly fronty nic si nekoupil. Vzpomínal jak zvířátka v Betlémě volně běhaly,

tady v ohrádce dva na dva metry

vozej caparty malý.

Lidi tak ňák milejší na sebe byli,

zde pro pár korun…


Like

kmalenovsky
Dec 18, 2023

⛄️

Ježíšek jim však i s krabicemi zmizel v síti tunelů , co vyhrabal Hamáz , což ho rozveselilo takovou měrou , že si začal pospěvovat písničku , co ho krátce před Vánoci naučil v Čechách Pokáč !!!! ______ Krásný čas Vánoční tu s námi je, zapomeň na všechny tragédie, co se přes rok stali a na svět se směj, a když ti hoří stromek tak si něco přej!

Vánoce jsou vážně krásný čas! Díky bohu, že jsou tady zas Mámě už se z trouby valí dým, jenže jsou Vánoce tak netrápí se tím.


Taťka loví kapra ve vaně, počíná si neohrabaně, ale vše dopadlo dobře, díky bohu! Má ho a zpřelámal si pouze jednu nohu. KM z HM


Like

Ondřej Šanc
Ondřej Šanc
Dec 18, 2023

Doufám, že Vànoční skřítci dorazí, ať nám nemusí dárky nosit papuiský slon.

Like
bottom of page