top of page
Obrázek autoraZpravodaj Občasník

Nová vyhláška Parlamentu ČR: Má snížit náklonnost obyvatelstva k Rusku a zvýšit podporu Ukrajině

Včera večer byla parlamentem schválena nová vyhláška týkající se osob podporujících Vladimíra Putina a Ruskou federaci - nově obdrží průkaz osoby s těžkým zdravotním postížením. Slibují si od toho menší náklonnost obyvatelstva k Rusku a zvýšení podpory okupované Ukrajině.


Mimo jiné se má také předejít situacím, za které choromyslné osoby zkrátka nemůžou. Proto za menší přestupky neponesou žádné následky a veškeré škody uhradí pojišťovna. V případě vyšších přestupků jim bude poskytnuta lékařská péče a pokoj v psychiatrické léčebně. Stát se také zavázal, že těmto osobám bude měsíčně vyplácet příspěvek v hodnotě 5 000 Kč jako odškodné za jejich nevratnou poruchu mozku.


Místo očekávaného poklesu byl však zaznamenán enormní nárůst obyvatel podporujících právě Putinův režim. Půl milionu obyvatel už má svůj průkaz vystavený, další 2 miliony včetně ukrajinské menšiny a některých poslanců na něj teprve čekají.


Policista řešící přestupek s choromyslnou osobou. Podobně dnes ráno vypadala situace v celé České republice.


Tato situace se státu ovšem vůbec nelíbí a je úplně jiná, než si ji představovali. Kvůli mimořádnému zájmu se ze záporných čísel ve státní pokladně stala ještě více záporná čísla; to ovšem není v Česku žádná novinka. Z jaké příčiny je o průkaz takový zájem bohužel zatím není jasné, stát však předpokládá, že měsíčním příspěvkem to nebude. Také některé pojišťovny mají velké problémy, kvůli proplácení škod jim nyní hrozí bankrot.


Stát takto situaci samozřejmě nehodlá nechat - v poslanecké sněmovně se už usilovně snaží vymyslet řešení. Parlament chce změnu vyhlášky uvést v platnost nejdéle ke konci příštího týdne; s jeho rychlostí to ovšem bude nejdříve za půl roku.


46 zobrazení2 komentáře

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

2 Comments


kmalenovsky
Mar 31

Já , loajální po všech stránkách Evropské Komisi , prohlašuji , že bezmezně věřím v demokratičnost Evropského Parlamentu , - a bezmezně její kormidelnici Urschule von Leyen !!!!!! ----- O to více mne potěšil pravdivý Článek v Občasníku , kde jste uvedli záležitost PRAVDY ma pravou míru !!!!! ---- Jako důkaz , že s vaším názorem plně souzním , zasílám pár lživých ( až Aprílových ) plkú a pomluv , jež jsou vštěpovány našim občanům jako neodiskutovatelná PRAVDA , byť všichni ( i ti nestudovaní a z vesnic ) musí chápat , že tomu tak nemůže v žádném případě být , - že jsou to pouhé propagandistické materiály , jež šíří Kreml !!!!! S pozdravem ,,S Evropskou 4.ř…




Like
Replying to

Soudě podle Vašeho komentáře jste VELKÝ obhájce pravdy. Pokud by jste měl zájem o JEŠTĚ VĚTŠÍ kvantitu pravdivých informací, doporučujeme kromě Občasníku i tento zpravodajský web: Pravda.ru

Like
bottom of page