top of page
Obrázek autoraZpravodaj Občasník

Zveřejnění bez nadějí: Jóžin z Bažin sežral polovinu dokumentů o zásahu v sídle Donalda Trumpa

Aktualizováno: 19. 9. 2022

Washington D.C. (USA) - Před dvěma dny FBI prohledala dům Donalda Trumpa v Mar-a-Lagu na Floridě. V noci na dnešek se ale půlka dokumentů o zásahu dostala do žaludku jistého Jóžina z Bažin.


Federální úřad pro vyšetřování (FBI) sestavil dokument obsahující informace o zásahu v sídle bývalého prezidenta USA, který je podezřelý, že odvezl do svého sídla tajné spisy a nechal si je i poté, co Joe Biden převzal prezidentský post.

Nyní se ale dostala na veřejnost tragická zpráva: V noci ze včerejška na dnešek se do hlavního sídla FBI dostala bytost identifikována jako Jóžin z Bažin, který následně z neznámého důvodu zkonzumoval půlku 38stránkového dokumentu o prohledání domu ex-prezidenta.


Jóžin z Bažin při hledání dokumentu FBI
















Zřejmě prokousal tunel zkrz betonovou zeď v podzemí, zkrz který se mu také podařilo uniknout policii. Střecha tunelu se záhy poté propadla pod tíhou šerifa policejního oddílu, který měl na starost obléhávat východní stranu komplexu, jak svědčí zaběry bezpečnostních kamer. Druhý konec tunelu je tudíž dosud neznámý. Podle experů na jóžinologii a chování lidožravých kreatúr si Jóžin z Bažin prokousal tunel z nejbližšho močálu nacházejícího se v Národní Zoologické Zahradě ve výběhu krokodýlů. Armáda odpoledne bažinu obklíčila a je připravena při nejmenším podezření během chvilky celý močál zabrat.

Proč si Jóžin vybral zrovna dokument FBI, není zcela jasné. Americký profesor jóžinologie Jaise Mc Jozin vysvětlyl: "V okolí zřejmě nebyl ani jeden Pražák, a tak se rozhodl, Washington za to potrestat."

Druhá půlka dokumentu, na kterou Jóžinova pravděpodobná pomsta nedolehla, sestává z vyčerněných řádků.

32 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page