top of page
Obrázek autoraZpravodaj Občasník

Aktivisté, kteří rozplácli dorty o Charlesovu figurínu zazděni v Towru

Aktualizováno: 17. 11. 2023

Londýn - Britské královské gardě se podařilo chytit ekologické aktivisty, kteří na voskovou figurínu jeho veličenstva krála Charlese III. rozplácli dva dorty. Podle samotného krále byli nyní zazděni do Towru.


To londýnské krysy jistě potěší: Po přesně sedmdesáti letech k nim konečně uvítali další vězni. Jedná se o aktivisty, kteří dali figuríně Charlse III. v domě Madame Tussauds na docela neobvyklý způsob ochutnat z dvou čokoládových dortů. To si teď odpykají: britská královská garda je totiž zadržela a sám král poručil jejich zazdění v obávaném londýnském Towru. Noví vězni se nyní budou muset hlavně potýkat s krysami a hladem: král byl však milosrdný a nechal jim před zazdením do cely navézt dvoumetrovou hromadu čokoládových dortů.


Vězni jsou již naplánováni jako jedna z atrakcí bývalého paláce a vězení. Jedná zeď cely je totiž prosklená, čímž návštěvníkům umožňuje náhled do každodenního života zazděného vězně. Za pouhé 3 libry si člověk také může pomocí zabudovaného katapultu zkusit vězně trefit levným čokoládovými dortem.



„Ještě jednou se Vám omlouváme,“ napsalo vedení ekologických aktivistů veřejnou omluvu. „Bohužel nás nenapadlo, že vám čokoládový dort nebude zrovna po chuti, proto vám jako omluvu příště nabídneme tvarohový."

65 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page