top of page
Obrázek autoraZpravodaj Občasník

ŠKODA prezentuje nový model: ŠKODU Punto

Aktualizováno: 30. 8. 2022

Ostrava - Škodovka včera představila nový automobilový model: Škodu Punto. Auto se až podezřele podobá svému staršímu konkurentovi od FIATu.

Konečně už Češi také vyrábí Auto, které doopravdy stojí za prd! Náš reportér [ERROR (rdn2): Unable to load random name] spatřil nový model automobilky Škoda jak projížděl Ostravou. Podezřelé: Bylo to blízko autosalonu Škodovky. Také je zvláštní, že model Škoda Punto se velice podobá svými proporcemi svému konkurentovi FIATu Punto, který byl navržen už roky předtím.


Náhoda, či záměr?

To se náš reportér pokusil vypátrat:

  • Náhoda: Pokud to byla náhoda, tak je velice pravděpodobné, že designeři nového auta pocházejí z Itálie, a tak sestrojili auto, které odpovídá normám v jejich rodné zemi, to jest nedokonalost a nepřesnost, pomačkání půlky karoserie při prvním doteku, možnost prosmýknout se na kruháči protisměrem a děravý výfukový filtr. K tomu ještě přichází fakt, že nejsou dostupné náhradní díly a tak se v případě poruchy, co se stává velice často, musí vyměnit náhradními díly od traktoru či od formule, anebo se prostě nevymění a jezdí se po italsku dál. Tento nedostatek náhradních součástek vysvětluje šéf Škodovky jedinou větou: “NEJSOU ČIPY!!!“

  • Záměr: Pokud se jedná o záměr, tak to ukazuje, že designérům Škodovky dochází fantazie anebo žádní designéři nejsou a Škoda se snaží, vymlouvat se větou, že nejsou čipy.

Šance na úspěch?

Každopádně se jedná o další nezajímavý a neekologický vůz z továren Škoda Auto a je k tomu první české auto, které už doopravdy za nic nestojí. S nejvyšším číslem prodaných vozů tohoto modelu počítá Škodovka v Itálii, Řecku, Španělsku a Česku. Levný model je totiž myšlený pro hrozné řidiče nebo velice nerozvážné kupce, kteří v těchto zemích očividně nejsou žádnou zvláštností.

Z těchto důvodu Česká Policie již oznámila, že koupí několik stovek těchto vozů. “Výborně se hodí k řídícímu stylu naších policistů”, dodal mluvčí České Policie.


Ostatní firmy si už mnou ruce při pomyšlení na náhradní součástky.


19 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page