top of page
Obrázek autoraZpravodaj Občasník

A prý že to nejde: Google umí napočítat do nekonečna!

Objev století: Google kalkulačka umí napočítat do nekonečna! Velmi zajímavé však je, že většina učitelů tuto skutečnost popře. Náhoda či úmysl? Na to se v tomhle článku zaměříme:


Ať se zeptáte jakéhokoliv učitele matematiky na světě, tak vám řekne, že do nekonečna napočítat nejde. Přitom stačí do Google kalkulačky zadat nějaký jednoduchý příklad podobný tomuhle...


 

... a vyjde vám nekonečno!



Tohle je nezvratný důkaz - strýček Google totiž nikdy nelže. Proč se ale učitelé i nadále snaží zapírat pravdu? A nebo Google přechytračil lidstvo a přišel na to, nad čím matematici přemýšlí dlouhá tisíciletí?


1) Učitelé nám lžou:


Jedna z možností je, že nám učitelé úmyslně lžou, aby z nějakého důvodu zatajili pravdu. Nikdo neví, k čemu by jim to bylo dobré, ale stačí se podívat do minulosti. Tam bylo podobných pokusů až hanba.


„Je možné, že tato věc je známá již několik destítek let a jen byla do teď z nějakého důvodu utajována. Tajemství se však nepodařilo uhlídat a nějakým způsobem se dostalo na internet. Něco takového jsme už viděli mockrát,” říká mlůvčí české policie, jehož tchýně je náhodou učitelkou matematiky. „Z tohoto důvodu byli všichni matematici, fyzici a učitelé včetně ministra školství vzati do vazby a budou v následujících měsících podrobeni přísnému výslechu. Několik týdnů hladovky a mučení nejvyššími indiánskými náčelníky u mučednického kůlu by jim mělo otevřít ústa.”


2) Google přechytračil lidstvo:


Druhá možnost je, že umělá inteligence je chytřejší než lidstvo a že Google přišel na to, nad čím lidé pátrali dlouhá tisíciletí. „Všechna práce marná,” naříká jeden z vědců dlouhodobě působící na univerzitě v Oxfordu. „Tuto problematiku řešil už vědecký tým mého pradědečka, všechno však bylo na nic. Google nás evidentně předběhl.”


„Pokud se žádný z vyslíchaných k ničemu nepřizná, je tato možnost zřejmě pravdivá. Přece není možné, aby i po indiánském mučení dokázali všichni udržet jazyk za zuby. Pokud by byla skutečnost, že lze napočítat do nekonečna zatajována, tak se někdo z vyslíchaných zkrátka musí prořeknout,” řekl již výše zmíněný mlůvčí policie ČR.


V indiánské vesnici byl již vztyčen mučednický kůl

„Když by byla první možnost pravdivá, všichni učitelé matematiky a fyziky dostanou s okamžitou platností výpověď,” řekl Miloš Zeman. „Ale i kdyby byla pravdivá třeba z jistých důvodů nezmíněná možnost číslo 3, tak jedna věc je jistá: Tento objev přepíše nejenom učebnice, ale i dějiny matematiky. Musíme se postarat o to, aby se naši občané dozvěděli pravdu.”


A jaký je váš názor? To nám prosím napište dolů do komentářů.

33 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page